Hotel Victoria Borsa

Hotel Victoria Borsa

HOTEL VICTORIA Borsa ***

Oferim cazare in Borsa, Maramures.

Tarife
Single : 100 LEI
Double : 120 LEI

Pentru telefon sau rezervare dati click pe Hotel Victoria Borsa

Acceptam tichete de vacanta Sodexo , Edenred , Cheque vacances.

Situat in statiunea turistica Borsa din Maramures, Hotel Victoria Borsa pune la dispozitia turistilor servicii de cazare in Borsa, la cele mai inalte standarde, concepute si personalizate astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte si asteptari in domeniu

Restaurantul hotelului Victoria din Borsa, judetul Maramures, este locul perfect pentru servirea mesei, meniul cuprinzand preparate din bucataria traditionala romaneasca si nu numai. Localul este disponibil pentru organizarea oricarui tip de eveniment festiv: petreceri, aniversari, mese festive, botezuri, nunti etc.

Oaspetii au la dispozitie si o bucatarie complet utilata, bar, terasa, sala de conferinte, servicii de spalatorie, acces internet si loc de joaca pentru copii.

Hotel Victoria Borsa, ofera cazare in borsa si este amplasat la doar 400 m de statia de autobuz din Borsa, la 2,3 Km de partia de ski Runc-Stiol, 32 Km de Viseu de Sus.
De asemenea, unitatea reprezinta un punct de plecare catre cele mai populare atractii turistice din Maramures, Mocanita, Memorialul Durerii sau celebrele biserici din lemn.

Pentru telefon sau rezervare dati click pe Hotel Victoria Borsa

 

 

Lasa un comentariu