pensiunea eladi borsa

Pensiunea Eladi Borsa

PENSIUNEA ELADI BORSA

Unitatea accepta tichete de vacanta !

Oferim Cazare in Borsa , Maramures.

TARIFE

Single : 100 LEI
Double : 120 LEI
Apartament : 200 LEI

Pentru Telefoane sau Rezervare click pe Pensiunea Eladi Borsa

Acceptam tichete de vacanta doar de la Sodexo

      Suntem pregatiti sa va asiguram un sejur cat mai placut intr-o zona turistica de exceptie.
Pensiunea Eladi Borsa, ofera cazare Borsa, intr-o pensiune Borsa, din multele pensiuni Borsa si este situata pe Valea Ilei intr-un loc edilic si retras, cu aer curat si scaldat in soare, la aproximativ 100 de metri de soseaua ce face legatura intre orasul Borsa si complexul turistic.
Este un loc ideal daca doriti intimitate.
Indiferent de varsta sau preferintele turistilor nostri, Pensiunea Eladi Borsa ofera conditii optime pentru odihna sau actiune.
Seri de neuitat langa focul de tabara, drumetie, cicloturism, schi in perioada de iarna, va pot face sa uitati de viata cotidiana si sa va incarcati cu energia specifica locului.
Pensiunea noastra dispune de 22 locuri de cazare impartite in: 3 camere duble, 3 camere duble plus pat suplimentar, 1 camera single, 1 apartament si este pregatita sa satisfaca o gama larga de gusturi si pretentii: toate camerele au baie, balcon pe partea luminata de soare si cu vedere catre munte, toate camerele la Pensiunea Eladi Borsa, dispun de incalzire centrala si sunt dotate cu televizoare (cablu). Oferim acces la telefon, internet, frigider si masina de spalat haine. Baile sunt prevazute cu dusuri si cada, beneficiind de apa calda non-stop.
Avem terase (cu acces si facilitati pentru persoane cu handicap locomotor), un salon de biliard si inchiriem biciclete si echipament de schi. Pentru neinitiati, oferim si serviciul de monitor de schi.
Asiguram transport local cu autoturisme sau microbus.
Pensiunea Eladi Borsa,  beneficiaza de parcare pentru 10 masini.
Deocamdata oferim doar demi-pensiune, urmand ca pe viitor sa asiguram pensiune completa.
Toate felurile sunt preparate din produse ecologice obtinute in gospodaria proprie.
Suntem incantati sa va primim si sa va oferim un concediu de neuitat!
Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin intermediul formularului de contact de pe acest site.
Va asteptam cu drag la Pensiunea Eladi din Borsa !

Pentru Telefoane sau Rezervare click pe Pensiunea Eladi Borsa

 

Lasa un comentariu