Pensiunea Ursu Borsa

Pensiunea Ursu Borsa

Pensiunea Ursu Borsa

Ofera Cazare Borsa 

Nou !! Acceptam Tichete de vacanta 
Pensiunea Ursu Borsa dispune de 7 camere  cu 2 sau 3 paturi

Toate camerele  au bai proprii.

Preturile la Single 100 si dubla 140

Pensiunea Ursu are in dotare  : Bucatarie complect utilata , Camera de zi Dotata cu Tv , Masa de tenis , Internet vireless , Parcare in Curtea Pensiuni  , Sauna Filandeza cu pietre incinse.

Amplasarea pensiuni este locul ideal pentru turistii care doresc sa petreaca in Borsa la Sky,   sau cei care doresc sa descopere frumusetile Muntilor Rodnei.

Cea mai recentă intrare de comoditate cu costuri directe de la proprietari este www.cazareborsa.ro. La o scurtă cale de Borșa este rezervația Pietrosul Rodnei situată la o altitudine de 2300 metri. Extracția de metal și industria de turism face această regiune cunoscută. Complexul de călători Borsa, pentru sporturile de iarnă, creează începând cu un sezon, apoi pe următorul, are pante de schi Vârful Borșa și schi fond, Poiana Borșa. Cea mai mare înclinare are telescaun și teleschi, înclinarea având o lungime de 1920 de metri. De asemenea, aici sunt cele mai mari trambuline normale din Europa, două la număr. Sezonul de primăvară târziu este extrem de scurt și sugerat pentru alpinism. Cascada Ponei este un punct focal. Lacul Iezer, cabina climatică și Puzdrele. Cascada Măcărlău este astfel un loc de vacanță de vizitat. Aproape de Borșa puteți vizita reperul cronic al Moisei. În Baia Borșa puteți vizita izvoarele cu apă minerală sau Fântâna Stanchii. Borșa se găsește la 125 de kilometri de Baia Mare, amenajarea de locuit a județului Maramureș. La Borșa se poate ajunge cu vehiculul sau cu trenul, ultimele metode de transport fiind la Baia Mare sau Sighetul Marmației unde există metode de transport de cartier. De la Sighetul Marmației la Borșa separarea este de 82 de kilometri. Vișeul de Sus, orașul cu mocănița populară, este la doar 22 km de la Borșa. Când vă prezentați în Maramureș, veți constata că fiecare parte este personalizată de diferite convenții și societăți. Vecinătatea indivizilor din Maramureș este foarte notabilă, iar Maramureșul este magnatul călătorului industriei noastre de călătorii din România. Ai nevoie de timp pentru a aprecia fiecare moleculă aici, unde numeroasele păduri și ape curgătoare se amestecă impecabil. Mâncărurile obișnuite sunt, de asemenea, văzute de fiecare turist.

Lasa un comentariu